Prima  |  Articole  |  Fiscalitate | Atenție! Aspecte de care urmează să ținem cont la utilizarea facturilor fiscale

Atenție! Aspecte de care urmează să ținem cont la utilizarea facturilor fiscale

08.12.2017   2971   Adrian Ştirbu, Auditor

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

imprimare
După anularea formularului „factura" și punerea în aplicare de către toate entitățile a „facturii fiscale" noi, în conformitate cu Ordinul Ministerului Finanțelor nr. 118 din 28.08. 2017 cu privire la aprobarea formularului tipizat de document primar cu regim special „Factura fiscală" și a Instrucțiunii privind completarea acestuia, au apărut mai multe aspecte noi legate de implementarea trecerii la „factura fiscală" cu funcții noi, care, după părerea noastră, generează unele întrebări sau la care urmează să atragem atenție sporită. Mai jos, vă prezentăm unele dintre aceste aspecte, legate de completarea facturii fiscale, pe care trebuie să le cunoaștem.
Această informație este protejată! Vă rugăm să vă înregistrați.

Membru nou
Pentru accesarea informațiilor protejate,
Vă rugăm să completați
forma de înregistrare.

Autentificare
Email:
Password:  
Comentarii Adaugă comentariu
 
Nume, Prenume *: E-mail:
Comentariu * caractere rămase  
Întrebări-răspunsuri
Privind dreptul la achitarea indemnizaţiile pentru incapacitate temporară de muncă, dacă stagiul angajatului este mai mic de 9 luni 
14.07.2016  
Activez din iulie 2015. În februarie 2016 am stat 6 zile în concediu medical. Mi se cuvine achitarea concediului medical?
Privind acordarea concediului de odihnă integru 
27.06.2016  
În primul an de muncă, după 11 luni lucrate fără concediu de odihnă, angajatul are dreptul la 28 zile de concediu sau 26 (11x2,33)?
Privind calcularea și achitarea concediului adiţional plătit pentru studii 
22.06.2016  
Dacă îți ei concediu adiţional plătit pentru studii, unde trebuie să se achite 75 % din salariu mediu și cum se calculează acesta?
Modul de calculare a concediilor suplimentare 
03.02.2016  
În cazul în care o persoană apropiată a unui angajat a decedat, angajatul va putea beneficia de concediu suplimentar? Cum se va calcula acest concediu?
© 2018 Contabil Şef. Toate Drepturile Rezervate.